U bent
bouwheer

U bent bouwheer ?

 Oplossingen voor al uw vastgoedprojecten en al uw activiteiten.

Vertrouw op een expert

Als bouwheer van de privé- of overheidssector, projectontwikkelaar of bouwheer van individuele woningen, weet u dat er aan elk bouwproject tal van risico's zijn verbonden en dat een schadegeval zeer ernstige financiële gevolgen kan hebben. Zowel voor uw onderneming als voor uw klanten, is het van kapitaal belang om goed verzekerd te zijn. Dit om uw projecten tijdig klaar te hebben en deze te verzekeren voor de komende 10 jaar.

Om welk project het ook gaat (woongebouw, kantoorgebouw, individuele woning, ziekenhuis, sociaal-culturele voorziening, industriegebouw enz.), SMABTP staat aan uw zijde om uw behoeften te analyseren en u de verzekeringsoplossing te bieden die u nodig hebt voor het welslagen van uw project en het voortbestaan van uw onderneming.

Oplossingen voor alle spelers in de vastgoedsector

Of u nu projectontwikkelaar, bouwheer van individuele woningen of bouwheer in de overheidssector bent, SMABTP kan aan uw behoeften beantwoorden en u de beste verzekeringsoplossing bieden.

Na een nauwkeurige analyse van de aard van uw projecten en het type aannemers dat eraan meewerkt, bekijken we samen met u de risico's die eraan verbonden zijn. We zoeken de formule die het best geschikt is voor uw tienjarige verzekering.