Een specialist
aan UW zijde

SMA Belgium

Nieuwe verzekeringsoplossingen voor de Belgische bouw- en vastgoedsector

Een aanbod op maat, perfect aangepast aan de nieuwe verzekeringsverplichtingen in de bouwsector

SMA Belgium is in België actief sinds begin 2017. De Groep stelt al zijn expertise en ervaring ter beschikking van Belgische professionelen van de bouw- en vastgoedsector die zich moeten houden aan de nieuwe verplichtingen op het vlak van de tienjarige verzekering.

Steunend op een stevige knowhow, ontwikkelde SMA Belgium nieuwe verzekeringsoplossingen die speciaal zijn afgestemd op de Belgische bouwsector en precies die waarborgen bieden die professionals - aannemers, projectontwikkelaars of bouwheren van individuele woningen - nodig hebben.

Oplossingen om perfect verzekerd te zijn

Of u nu de hele activiteit van uw onderneming of een specifiek project wil verzekeren, bij SMA vindt u altijd een oplossing die precies beantwoordt aan uw behoeften.
Dankzij SMA Belgium kunt u gerust zijn: u voldoet aan uw wettelijke verplichtingen en vooral, u bent goed verzekerd.

Een partner aan uw zijde

Experts aan uw zijde

Onze verzekeringsspecialisten kennen de context van de Belgische markt en de verplichtingen die eruit voortvloeien als hun broekzak. Zij staan steeds klaar om u het juiste advies te geven. Ze begeleiden u bij de analyse van uw behoeften, de keuze van de best geschikte oplossing voor uw activiteit en uw werven, het beheer van uw contracten en de verdere afhandeling van uw eventuele schadegevallen.

Lokale aanwezigheid

Met ons kantoor te Brussel en Antwerpen staat SMA Belgium dicht bij onze klanten en partners, zodat we nog sneller kunnen reageren.
U vindt ons :

SMA Belgium Brussel
Louizalaan 143
1050 Brussel
+ 32 (0)2 709 89 00
+ 32 (0)2 709 89 01
contact@smabtp.be

SMA Belgium Antwerpen
Posthofbrug 6/8
Berchem
2600 Antwerpen

+32 (0)2 709 89 00
contact@smabtp.be

Nationale partners

Om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden aan uw verwachtingen, heeft SMA Belgium zich omringd met Belgische partners en experts die gespecialiseerd zijn in de sector.