Open Wervendag: een immersie in het hart van de bouwindustrie

gepubliceerd op 13 mei 2024

Wat schuilt er achter een bouwplaats? Op zondag 26 mei 2024 stellen bouw- en civieltechnische bedrijven hun bouwplaatsen open voor het grote publiek. Een evenement georganiseerd door Embuild in heel België.

De rest lezen

NORDBAT 2024: SMABTP is er ook!

gepubliceerd op 25 maart 2024

SMABTP zal deelnemen aan de 13de editie van de vakbeurs NORDBAT, het belangrijkste evenement voor bouwprofessionals uit de regio Hauts-de-France en België. Van 10 tot 12 april 2024 in het Grand Palais in Lille.

De rest lezen

Cyberfraude bij bedrijven: gebruikte strategieën en methoden

gepubliceerd op 12 februari 2024

Cybercriminelen hebben hun methoden van verduistering uitgebreid. Phishing en oplichting via e-mail nemen toe. Welke aanvalskanalen worden gebruikt om bedrijven in de val te lokken? Wij leggen het uit.

De rest lezen

Federale begroting 2024: wijziging van het btw-tarief voor afbraakwerken en constructies

gepubliceerd op 31 januari 2024

Vanaf 1er januari 2024 wordt een nieuwe regeling van kracht: de btw op sloop en verbouwing wordt verlaagd naar 6%, maar alleen onder bepaalde voorwaarden en niet voor iedereen. Dit is hoe het werkt.

De rest lezen

SMA Belgium is op zoek naar een Claims Manager voor haar kantoor in Antwerpen

gepubliceerd op 26 januari 2024

SMA Belgium, de referentieverzekeraar voor bouw- en vastgoedprofessionals, is op zoek naar een Claims Manager in Antwerpen.

De rest lezen

SMA Belgium opent een kantoor in Antwerpen

gepubliceerd op 7 december 2023

SMA Belgium, een dochteronderneming van de SMABTP groep en leider in bouwverzekeringen, kondigt vandaag de opening aan van een nieuw kantoor in Antwerpen. Deze strategische uitbreiding consolideert de aanwezigheid van het bedrijf in België.

De rest lezen

Johan Segers, nieuwe directeur van SMA België

gepubliceerd op 5 december 2023

Johan Segers is nu Directeur van SMA België. Johan Segers, onafhankelijk onderschrijver aan het begin van het avontuur in België, zal rapporteren aan Gauthier Chevallard, Directeur van de Noordelijke dochterondernemingen. Hij zal de teams in Brussel en Antwerpen leiden. Johan Segers vertelt over zijn benoeming.

De rest lezen