SMA Belgium opent een kantoor in Antwerpen

gepubliceerd op 7 december 2023

Deze opening volgt op het succes van ons eerste kantoor in Brussel zes jaar geleden en toont onze voortdurende betrokkenheid bij onze Belgische klanten en medewerkers. Het nieuwe kantoor, gevestigd in "The Link", Posthofbrug 6/8, 2600 Antwerpen (Berchem), is operationeel sinds september.

De verhuis maakt deel uit van ons streven om onze klanten in Vlaanderen beter te bedienen, terwijl we onze banden met onze lokale partners versterken, flexibiliteit en een aangename werkomgeving voor onze medewerkers ontwikkelen en bijdragen aan de economische dynamiek van de stad. Antwerpen is al eeuwenlang een belangrijk kenniscentrum op het gebied van verzekeringen en een economische motor, en de SMABTP Groep draagt daar graag aan bij.

Johan Segers, Managing Director van SMA België, is enthousiast over deze nieuwe strategische stap: "De opening van ons kantoor in Antwerpen markeert een belangrijke mijlpaal in onze duurzame groei in België. Sinds de opening van ons kantoor in Brussel zes jaar geleden zijn we gestaag gegroeid en we zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons vermogen om flexibel in te spelen op de behoeften van onze Vlaamse klanten en medewerkers zal versterken".

Het nieuwe kantoor in Antwerpen zal een volledig gamma bouwverzekeringen aanbieden en zal ook onze dienstverlening versterken op het vlak van schadebeheer, underwriting en, in een later stadium, productinnovatie. Ons lokale team zal bestaan uit ervaren professionals, klaar om innovatieve oplossingen te bieden aan de bouw- en investeringssector via gespecialiseerde makelaars.

E voor meer informatie

SMA Belgium