Johan Segers, nieuwe directeur van SMA België

gepubliceerd op 5 december 2023

Je bent benoemd tot directeur van SMA België, dus het is een kwestie van continuïteit binnen het bedrijf...

Ik ben blij dat ik dit uitzonderlijke team kan vervoegen als nieuwe directeur en ik ben ook dankbaar dat ik vanaf het begin heb kunnen bijdragen aan de geschiedenis van SMA België. De afgelopen zes jaar waren een groot avontuur om mee te maken. Ik wil mijn voorganger bedanken voor zijn betrokkenheid en zijn acties sinds het begin. Samen zullen we blijven voortbouwen op onze successen uit het verleden, blijven innoveren en duurzame groei blijven realiseren.

Johan-Segers 250x250Wat is je achtergrond ?  

Ik ben opgeleid als industrieel ingenieur. Ik koos al snel voor de verzekeringswereld en begon bij een makelaar, omdat makelaardij het belangrijkste distributiekanaal is in België.


Hoe ziet u SMA Belgium evolueren ?

Ons doel is om in de nabije toekomst de bestaande teams te versterken met nieuw gekwalificeerd personeel, zowel in schadebeheer als in acceptatie, zodat we de weg kunnen wijzen als specialisten in bouwgerelateerde verzekeringen. Het is duidelijk dat de SMABTP Groep een langetermijnvisie heeft.

We luisteren graag naar wat u, onze stakeholders, gespecialiseerde makelaars, aannemers, private en publieke investeerders, andere spelers in de sector, van ons willen en wat er beter kan. Want uiteindelijk is kwaliteit van dienstverlening het uitgangspunt voor alles.

E voor meer informatie

SMA Belgium